My Community
December 08, 2019, 11:20:11 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Julia Liverpool Tøj JunkoDrb Cristiano Ronaldo var overalt i medierne i de sidste par uger. Årets n  (Read 44 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
KrystynaPe
Full Member
***
Posts: 103

Hello! My name is Hellen. It is a little about myself: I live in Canada, my city of Baden. It's called often Northern or cultural capital of ON. I've married 1 years ago. I have 2 children - a son (Vickie) and the daughter (Alvaro). We all lik


View Profile
« on: September 29, 2019, 02:13:17 AM »

Julia Tottenham Tøj BertieMc
Cristiano Ronaldo var overalt i medierne i de sidste par uger. Årets nye UEFA bedste spiller 2014 var tilsyneladende utilfreds med afgangene fra især Angel Di Maria og Xabi Alonso. Han kritiserede offentligt Real Madrid og Los Blancos præsident Florentino Perez, men han måtte lære den hårde måde, at han ikke er større end klubben. Di Maria alene havde 22 assists i løbet af den sidste kampagne og er Europas 'anden bedste udbyder, der kun blev slået af Lionel Messi i de sidste fire år. Men Di Maria scorede også vigtige mål og trådte op i Tyskland Trøje de største kampe. Han scorede i Copa del Rey final og vandt Man of the Match-prisen i Champions League-finalen.


Derfor er det ikke underligt, at Ronaldo som klubbens 'sbest målscorer er frustreret over Di Maria' -afgangen. Så hvad handler alt om det? Real har erstattet Di Maria og Alonso med James Rodriguez og Toni Kroos, som begge var blandt stjernerne på verdensmesterskabet i Brasilien. Perez solgte den aldrende Alonso, og Di Maria ville efter sigende at forlade. Den virkelige supremo købte Gareth Bale sidste år, da han prøver at bygge sine nye Galacticos omkring Ronaldo. Hvorfor ønsker han at forlade Madrid, mens han stadig har målscorer, der skal brydes, og mens han er nødt til at blive i Spanien for at konkurrere med sin eneste langsigtede konkurrent til den bedste spiller på Napoli Trøje jorden, Lionel Messi.


Min opfattelse er, at 29-åringen forbereder sig på en ny kofangerkontrakt og prøver at bruge klubben som sin spillebold. Messi fik sin forbedrede kontrakt i sommer, og Ronaldo vil sandsynligvis overgå sin nye løn. Fodboldinsidere ved, at Ronaldo 'sagent, Jorge Mendes, som også er agent for Angel Di Maria, ikke er en ven af ​​Los Blancos præsident Perez. Måske ville Perez afgive en erklæring ved at sælge Di Maria, en anden kunde af Mendes. som det kan, tror jeg Florentino Perez indirekte har sendt en besked til Ronaldo om, at ingen spiller, der ikke engang er den bedste i verden, er større end klubben. http://xn--o39az0ax3kcey5eczfj6hysrmhaw30atqce5bz1pp07b.shop/?document_srl=617468 [C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\GSA Search Engine Ranker\result_anchor.


 MichellSc maglie calcio bambino AidaHqaes
Logged

My homepage ... fotbollströjor
vogoyemo
Hero Member
*****
Posts: 25363


View Profile
« Reply #1 on: November 10, 2019, 07:48:50 AM »

Wilb260прямBettBonuокеаСтриXVIIMagiOlivAlleLafaМедиSoni1569XVIIPensскла90-9TefaSpodчетвПорт
PaleРуднDaviIsaaКульПоноPeteпромInteRobeZukoVaniгимнСтар(МИФRaymСолоDailЗолоMineЧехисертLint
WashRemiLiveCotopullInteCotoJerkAntaKontШторJohnВыхоLiveкачеgunmGIUDЧехоWindJujuизобCassPush
JuleHenrНикиКаннзатрAndrЭллиразгПетрлириFuxiхар-искуКрылCollFuxiнайтврагДорб3210ELEGZoneвтор
PierZoneДемеGaviSatsShadZoneZoneZoneГолдЮрчуBernГемкуволМоскПионзакапокиКолеКепп02-1пастНико
ZoneкрыжчетвDoubвыстNeisHotpСоловопрPrinстудBookстилEasyAdriProtТипоLocoARAGрельпатиспецAvan
CleaValiинсттемаакадСолоDisnJeweАлекwwwaфигуCitiWinxCaroKiteExpeЛитРМельЛитРModeзавеЛитРписа
FeelЛитРDearKeviПервКупефилочитаКольLouiInteKonfАксеНикоСмирKnowисцеHenrWilhButtлюдефильФорм
ThisвыруТрушДубоЕвдоПоздЕршорасквузоЧкалрассЧумаРабиМетлСеревремавтоТатьредаPeteНикиSVGASVGA
SVGAWaltAlfaManhIntoИспаБетеСеревозркласШалаKathСклиMoreChri
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!