My Community
October 19, 2019, 02:22:11 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Stakkars Henrikh Mkhitaryan. Da han forlot banen ved halvtid i sitt første Manchester-derby tilbake  (Read 23 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
AlphonseHe
Newbie
*
Posts: 20

I'm a 41 years old and work at the college (Film Studies). In my free time I'm trying to learn Korean. I've been twicethere and look forward to returning anytime soon. I love to read, preferably on my ebook reader. I really love to watch


View Profile
« on: September 03, 2019, 01:01:45 PM »

Stakkars Henrikh Mkhitaryan. Da han forlot banen ved halvtid i sitt første Manchester-derby tilbake i september 2016, tatt av etter å ha mistet besittelse og ro ved flere anledninger på sin Premier League-debut, kan han ha trøstet seg med at han aldri ville tåle en annen anledning så forvirrende.
Da jeg snakket med venner som dekker det tyske hjemmespillet, fryktet de for Mkhitaryan på Old Trafford. De viktigste hindringene for hans suksess, sa de PSG Fotballdrakter alle, ville være hans mentale tilstand. Han hadde slitt veldig med selvtilliten til Borussia Dortmund, bare virkelig blomstret under Thomas Tuchel, og det var viktig at han ble håndtert ordentlig. Med rett mannsledelse er han en av de mest ødeleggende spillmakerne i Europa. Men han finner seg selv erstattet av Jesse Lingard, som er en veldig god fotballspiller, men en tur under ham når det gjelder dyktighet og visjon.
Ser man på Guardiola nå, Arsenal Fotballdrakter er det lett å se for seg at Mkhitaryan blomstrer under hans regi. Guardiola benytter David Silva og Kevin De Bruyne foran Fernandinho på midtbanen, og du lurer på om Mkhitaryan, med Nemanja Matic bak seg og Pogba ved siden av, kan trives i en slik besittelsesbasert formasjon. Likevel er det ting av fantasi, og for Mkhitaryan å ha det målet med frihet kan han like gjerne være i en annen klubb.


http://trivalice.maru.net/xe/oldfiction/58192
Victorina maglie calcio a poco prezzo LynwoodGw
 KarryKinc fodboldtrøjer BlairHawe
Logged

my page: Ajax Trøje Børn
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!