My Community
October 20, 2019, 08:31:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Rapporter som citerar veckolönssiffror på 634 000 pund för att göra Tevez till den högst betalda spe  (Read 111 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
EarthaBosl
Jr. Member
**
Posts: 59

Hello! I'm Norwegian male :). I really love Squash!


View Profile
« on: September 05, 2019, 05:08:30 PM »

Rapporter som citerar veckolönssiffror på 634 000 pund för att göra Tevez till den högst betalda spelaren i världen under Neymar-dagarna i december förra året kan ha varit överdrivna, enligt mannen själv, men det råder ingen tvekan om att den 33-åriga gamla får ett lönepaket som är tyngre än Shanghai-trafikens rusningstid.
Shenhua har varit här tidigare, även om klubben är mycket bättre Barcelona Tröja Barn körd än den var 2012 när den tidigare ägaren, Zhu Jun, tog in Nicolas Anelka och Didier Drogba. Zhu tjänade sina pengar på onlinespel. Han plundrade en gång en tränare vars mamma just dött och berömt valde sig för en vänskap mot Liverpool.
Med Tevez väntades mer. Han har inte varit hemsk, men när han har spelat, bara överväldigande. Fans i Milan Kläder klubben - några av de mest lojala i Asien - har inte sett någonting som tyder på att det här är en spelare som är värd pengarna som han förmodligen bankar. Han kan ha förvånat några genom att återvända från Argentina förra veckan men ögonbrynen skulle höjas högre än Oriental Pearl Tower om han var tillbaka i Shanghai nästa säsong.


http://forum.neappserver.com/profile.php?id=6540
LorettaOr Fotbollströjor till Barn AlinaStev
 JudiAther fodboldtrøjer salg AstridGar
Logged

Visit my blog ... PSG Tröja Barn
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!