My Community
October 19, 2019, 02:52:01 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Joleen Schalke 04 Trøje MelbaRed Super Cup-kampen finder sted i Tanger i aften, og inden den spansk  (Read 16 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CharlesCol
Jr. Member
**
Posts: 87

Hi, everybody! My name is Dalene. It is a little about myself: I live in Switzerland, my city of Vermes. It's called often Eastern or cultural capital of NA. I've married 3 years ago. I have 2 children - a son (Julia) and the daughter (Kira)


View Profile
« on: September 28, 2019, 06:23:35 AM »

Joleen Atletico Madrid Trøje Børn RedaHarf
Super Cup-kampen finder sted i Tanger i aften, og inden den spanske sæsonåbner annoncerede Royal Royal Football Federation (RFEF), at der ikke ville være nogen begrænsninger for valget af ikke-EU-spiller til kampen. Historisk set har der været en begrænsning med hensyn til valg af ikke-EU-spillere (også kendt som ekstra-community-spillere) til Super Cup-fixturen, men RFEF Tyskland Trøje har nu vurderet, at kampen ikke er en professionel konkurrence, og som sådan har de erklæret der er der ingen begrænsninger på valg af spiller.  Det bekræfter, at alle ikke-EU-borgere kan tilmelde sig, skønt det i deres sidste cirkulære for sæsonen 18/19 var tydeligt, at de kun kunne være 3 uden undtagelse i henhold til konkurrence.


Barcelona har i øjeblikket fire spillere i deres hold, der har status som ikke-EU, hvor brasilianske Philippe Coutinho anerkendes som EU-medlem ved at være gift med en portugisisk statsborger. For Barca, der forlader deres nyhedsoplysninger, den brasilianske vinger Malcom og den chilenske midtbanespiller Arturo Vidal, samt den Manchester City Trøje Børn brasilianske midtbanespiller Arthur og den brasilianske midtback Marlon, der ikke har EU-status. RFEF-erklæringen, der blev offentliggjort lørdag den 11. august, sagde: Supercopa er en officiel konkurrence på statsniveau, under opsyn og organiseret af RFEF. Konkurrencen er i overensstemmelse med den gældende juridiske ordning ikke kvalificeret som professionel.


 RoxannaCr fodboldtrøjer børn JosefaTho
Logged

Feel free to visit my site: fotballdrakter
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!