My Community
October 19, 2019, 01:53:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Besättningen rapporterade nyligen att Amakhosi var ivriga att binda stopparen på ett långsiktigt kon  (Read 17 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MyronOvl32
Newbie
*
Posts: 30

I'm Irving (20) from Fridolfing, Germany. I'm learning Japanese literature at a local college and I'm just about to graduate. I have a part time job in a the office.


View Profile
« on: September 04, 2019, 07:33:38 AM »

Besättningen rapporterade nyligen att Amakhosi var ivriga att binda stopparen på ett långsiktigt kontrakt innan det löper ut i slutet av säsongen 2015/16, särskilt med tanke på hans imponerande form mot slutet av deras sista kampanj.
Det tros att Pieterse, som spelade hela matchen mot Maritzburg United i går kväll, var extremt öppen för att teckna Manchester United Tröja en ny affär med Chiefs när han skulle kämpa ut det med Brilliant Khuzwayo för platsen en, men det var när Khune lämnade klubben.
Nu när Khune har gjort en U-sväng och återvänt till Naturena verkar det som om Pieterse 'scheman för att spela regelbundet för klubben har sjunkit dramatiskt, och av den anledningen har han FC PSG Tröja Barn meddelat klubben att han vill upphöra med samtal om ett nytt kontrakt för nu.
Det återstår att se om Pieterse kommer att ha en förändring i hjärtat och försöker öppna igen samtal i framtiden beroende på hans speltid, men det tros att han försöker göra en utflytt utomlands när hans kontrakt går ut nästa juli.


http://www.cariboobuyandsell.ca/user/profile/33524
MarianoLe Fodboldtrøjer Børn FredrickB
 JerilynHo billige fotballdrakter GarnetFur
Logged

my web blog :: Maglia PSG Bambino
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!