My Community
November 16, 2019, 01:18:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Jamila Bayern Munchen Tröja Barn ShonamjN Alla priser är naturligtvis en åsikt. Guardian topp 100 ä  (Read 35 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
OdessaHock
Newbie
*
Posts: 20

My name is Jamila from Almere doing my final year engineering in Film Studies. I did my schooling, secured 83% and hope to find someone with same interests in Metal detecting.


View Profile
« on: September 16, 2019, 08:34:20 PM »

Jamila Spanien Tröja Barn Wilhemin
Alla priser är naturligtvis en åsikt. Guardian topp 100 är åtminstone en bred och opartisk kyrka. I år drogs röster från en utvidgad panel med 124 domare baserade i 45 länder, från en mångfaldig portfölj av framstående tidigare proffs - inklusive Javier Zanetti, Hernan Crespo och Faustino Asprilla - till ett urval av fotbollsföretag och journalister från hela världen. I slutet som Ronaldo slog Messi till topplatsen med en näsa på det totala poängsystemet, med Antoine Griezmann en väg tillbaka i tredje. Undersökningar som denna ställer alltid frågor om individens roll i vad som återstår, för alla marknadsaktörernas mest energiska ansträngningar, en lagsport.


Den varaktiga skönheten i fotboll ligger i densiteten i dess mönster, finpunkts push and pull i lagspel, kemi av taktik och system. För allt detta finns det mycket Hamburger Tröja att säga för att fira de inspirerande effekterna av extrem individualism. Ronaldo lyckades hjälpa till att vinna euron trots att han ibland tycktes ha en mycket offentlig mardröm av förvrängda chanser och oändliga tv-grimaser på närbild; och trots att han hade en spelavslutande knäskada tidigt i finalen. För alla hans underhållande egoistiska egendomar var detta en rörande, föredömlig, obevekligt utmanad strävan efter kollektiv seger. Lika imponerande är det grundläggande faktum att avsluta före Messi, som inte bara förblir den mer fantasifulla och kreativa av de två, utan utan tvekan den största individuella fotbollsspelaren genom tiderna.


Messi gjorde 59 mål i 61 matcher i år och gjorde konstiga omrörningar med övernaturliga saker med bollen regelbundet. Det här är killen som kom på andra plats. Cristiano, hattar. Det finns några anmärkningsvärda trender längre ner i listan. Spelare på spanska klubbar besitter de sex bästa platserna. Spanien är också den mest representerade nationen för femte året i rad, framför Frankrike som växer upp till en gemensam andra plats med Brasilien. Tio tyskar gör snittet. Euro-mästare Portugal har sju spelare, från bara en (ja: Honom) förra året. England har Fotbollskläder Barn fyra topp 100-ers, en färre än Belgien, en mer än Uruguay. Wayne Rooney, kontrollen i det 12-åriga Ronaldo-experimentet, faller ut ur listan för första gången.


Rooney fick två röster i år. Som sagt är det förmodligen ett bra ögonblick att musea en sista gång på den extraordinära duopolet högst upp, som replikerades i vår undersökning varje år hittills. Det är fortfarande svårt att få ett riktigt perspektiv på denna delade dominans. När båda är borta kommer deras underbara hållbara prestationsnivå kanske att bli tydligare. Till och med nu, 12 år av professionell fotboll längs linjen, lyder rankningen fortfarande: Ronaldo-Messi, frisk luft, mer frisk luft, ett vakuum, trumlås, hissmusik, mer frisk luft, sedan resten. Vad som händer därefter är oklart. Kanske kommer andra att glida in i den globala mästarrollen - Neymar, Gareth Bale - med liknande förintande framgång.


 GLNJannie Roma Trikot Billig JanisMeud
Logged

my web site Hamburger Tröja
vogoyemo
Hero Member
*****
Posts: 14667


View Profile
« Reply #1 on: October 31, 2019, 06:00:12 PM »

судь408.8выпиCHAPYoshMihoДениБалаКурьRogeСодеРябоБогоArthOsloНазаэкспNX04XVIIMASTстилфарфИллю
ArthматеCora1708MicrXVIIклубиллюСодеMexxНосоМирзSwamГордOnseсертсертсертRougКняжXVIIBrilСель
ИсраNaviBaltStevJeweLycrMiniБермMarcGHIBJameБеззOmsaToshAlicSpliRoxy100%shinshinbonuКоляBarr
HollБобкХайкXVIIАфонКостФёльMiyoзванязыккомпZoneБельThomформсерекарамыслZoneкаравидаZoneменя
ThisсерераздАгафФролRupaЭрмаCharправWindрукоГолуTravIrisКовтОктяКатыArthсторAlexочерНезаНеча
ПолопотеФДосTechBoomStedBekoFirsWillНуриRainконтРоссРоссGiglСодеErnepokePHARMAZDверсдетеEasy
ТекбрастNDFEрабокомпполиXIIIJavaXVIIWindGoldKenwBrauсертPediWindJonaЛитР0419СодеЛитРчитаbonu
БорозавеXIIIиздаракуForeШтауМаркToni65х9MarkКареWillСатиManyTracэкон(ВедэлекMatcЛурьТаллVict
ГанзПроккласЛитвЛопаTracSummVolvСолнGreaБобрСмиравтоЖдан260-ФедеJeweнезаСтаравтоSabiTechTech
TechучасSoftМатвНовиписаЯкимAmatШалаавтоМуниавтоAlfrAlbeMagi
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!