My Community
December 06, 2019, 09:44:39 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Octavia Atletico Madrid Tröja TaniaHol PSG har fått grönt ljus av UEFA att de inte kommer att bryta  (Read 19 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
WilheminaY
Jr. Member
**
Posts: 93

I'm Glen and I live with my husband and our 3 children in Borgenhaugen, in the NA south area. My hobbies are Art collecting, Machining and Running.


View Profile WWW
« on: November 22, 2019, 05:57:57 PM »

Octavia Atletico Madrid Tröja Barn LatishaB
PSG har fått grönt ljus av UEFA att de inte kommer att bryta reglerna för Financial Fair Play för att landa Neymar, men nya rapporter tyder på att de franska jättarna inte vill betala fotbollströjor hela avgiften till Barcelona, ​​och är så öppna för möjligheten till en kontant-plus-spelare. Brasilianska Lucas Moura, såväl som Frankrikes internationella Blaise Matuidi, som har varit starkt länkade, är två av namnen som har dykt upp, men det tredje är utan tvekan det största och är den typ av spelare som faktiskt kan få Blaugrana att sälja sina Brasiliansk superstjärna. En flytt till Camp Nou skulle inte precis göra honom populär. Manchester PSG Tröja United-fans tycker fortfarande inte så mycket om honom för sin upplevda ormiga inställning till klubben och kräver att han flyttar sig bara ett år från att skriva.


AmieUqhe fodboldtrøjer RobbieOln
Logged

my blog post - Tyskland Tröja
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!