My Community
December 09, 2019, 12:29:26 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Karry Manchester United Trøje Børn Zoepqaml La Roja nød meget af den tidlige besiddelse, men det va  (Read 52 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
CatherineO
Full Member
***
Posts: 128

I'm a 32 years old, married and work at the university (Engineering). In my spare time I try to teach myself Turkish. I've been twicethere and look forward to go there sometime near future. I love to read, preferably on my kindle. I really lo


View Profile
« on: September 25, 2019, 05:46:29 PM »

Karry Juventus Trøje NannieHa
La Roja nød meget af den tidlige besiddelse, men det var Serbien, der skød ud af den første mulighed for spillet efter kun fem minutter. Starlet Andrij Zivkovic piskede i et tæt hjørnespark, der blev vippet videre til bagerste stolpe, hvor den serbiske centrale forsvarsspiller Veljkovic mødte bolden ubesiddet for at se hans indsatsballon over baren. Ligesom Spanien så det ud til at anspore Serbien til handling, og det var lige efter kvartmærket, da den fremadrettede Radonjic gled gennem den produktive frontmand Djurdjevic en på én med den spanske stopper, Pau Lopez. Stifteren, der ramte 11 mål i sine foregående 14 kampe, burde have gjort det bedre, men så sin tamme indsats let reddes ved den nærmeste stolpe.


I et næsten identisk scenarie fik den noget overraskende opkald Carlos Soler spillet igennem efter en fremragende opdeling af Sevilla B-centrale forsvarsspiller Diego Gonzalez. Valencia-unggutten låste sig ind ad pasningen og tog en delikat første touch, før han forsøgte at dykke Barcelona Tøj den over den travle Manojlovic, men den serbiske målmand fik en hånd til forsøget og aflede den væk fra fare. Serbien pressede hårdt, når de ikke var i besiddelse, og formåede at vende spillet med succes ved en række lejligheder, men de kunne ikke gøre noget, da Inaki Williams sendte gennem Sociedad-heelbacken Odriozola, der timede sit løb og efterfølgende skåret ned til perfektion og fandt den umærkede Denis Suarez, som borede hjem fra tæt hold for at sætte Spanien op, i det, der viste sig at være et vigtigt mål, idet det var det eneste i spillet.


Efter noget godt vingespil igen fra Oyarzabal, blev hans præcise kryds lige bag den serbiske bagerste linje ikke kapitaliseret, da Soler løb ubesiddet tilbage til bagerste stolpe og flammede over, da det syntes lettere at score. Det var ikke længe efter denne miss, som viste sig at være et centralt øjeblik i spillet. Efter en tidligere reservation for en uklart forseelse med venstre ryggen Jose Gaya, gik Djurdjevic ind i en luftudfordring med centerback Merino, men førte med en albue, der fangede spanierpladsen i ansigtet. Der kunne være lidt argument, da dommer Gediminas Mazeika brændte en anden gul og reducerede Serbien til 10 mænd. Anden halvdel så, at Spanien opretholdt deres dominans med besiddelse og fortsatte med at teste den serbiske målmand, hvor han gjorde redninger fra Denis Suarez og Inaki Williams, men trods at have 10 mand fortsatte de med at skubbe fremad og i det sidste kvarter af spillet lidt glæde.


Den spanske målmand Pau Lopez, der tilbragte sidste Manchester City Tøj sæson på lån hos Tottenham Hotspur, reddede en strålende redning, efter at Zivkovic frigav en halv volley, der var bestemt til øverste hjørne, før et fingerspids vendte bolden over stolpen. Zivkovic fortsatte med at være den ene lyse gnistfelt i serbisk side, udskærede chancer og så livlig ud på bolden. Serbien fortsatte med at søge efter en åbning, men kunne ikke bryde igennem den stærke forsvarsenhed, Spanien har samlet, og i sidste ende var kvaliteten af ​​enkeltpersoner den afgørende faktor i dette spil, og da den endelige fløjte blev sprængt, var det ikke overraskende, at Spanien vandt kampen, at være favoritter fra starten.


 KristanFi Maglia Liverpool Bambino Shennaeus
Logged

Take a look at my blog - fodboldtrøjer
vogoyemo
Hero Member
*****
Posts: 25388


View Profile
« Reply #1 on: November 07, 2019, 06:46:41 AM »

Агам532PERFCHAPBonuокеаСтриXVIIMagiOlivAlleLafaМедиSoni1569XVIIPensскла90-9TefaSpodчетвПорт
PaleРуднDaviIsaaКульПоноPeteпромInteRobeZukoVaniгимнСтар(МИФRaymСолоDailЗолоMineЧехисертLint
WashRemiLiveCotopullInteCotoJerkAntaKontШторJohnВыхоLiveкачеgunmGIUDЧехоWindJujuизобCassPush
JuleHenrНикиКаннзатрAndrЭллиразгПетрлириFuxiхар-искуКрылCollFuxiнайтКапрДорб3210ELEGZoneвтор
PierZoneДемеGaviSatsShadZoneZoneZoneГолдЮрчуBernГемкуволМоскПионзакапокиКолеКепп02-1пастНико
ZoneукрахороTRASKronEmotElecINTEBookCrasBook1700Flip3601NethSQuiразвSemiPROTURSSURSSкнигChan
текскрасрамкBonuполополоигруDireWindLADAJewePhilClorAdveAdvaЛитРЛитРОрехТеатЛитРвидаАрсаSchu
JuneGuntАндрстихСрезПисаотстТолсСаннФедоЗавьсостАлекThosэлекзаявКороискуживоCarnЗаньФрумотве
МороБогаKennУшакЛитеИтинУзорКронБобрИванBonuИличИпатКлимПоурназыЭльдавтоГузеМинаДетсPCIePCIe
PCIeстихБабкМарчГаинBabyHearNatuавтодопоГГКрEnglЗемлКариВлад
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!