My Community
November 22, 2019, 02:07:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Virginia fotbollströjor CarleyFr Det har gått nästan två månader sedan de första rapporterna att et  (Read 22 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
MarcoConyb
Jr. Member
**
Posts: 55

I'm Shasta (26) from Woodtown, United Kingdom. I'm learning English literature at a local college and I'm just about to graduate. I have a part time job in a college.


View Profile
« on: October 09, 2019, 05:58:43 PM »

Virginia fotbollströjor Albertin
Det har gått nästan två månader sedan de första rapporterna att ett muntligt avtal hade nåtts för att underteckna Theo Hernandez. Den kontroversiella affären har varit en av de viktigaste samtalspunkterna i La Liga sommaröverföringsfönster sedan länge och såg ut till att vara årets De Gea-överföringssaga. Atletico Madrid har, passivt-aggressivt, bekräftat att affären har avslutats. Theo Hernandez har tecknat ett 6-årigt avtal som kommer att hålla honom på fotbollströjor Bernabeu fram till sommaren 2023. Avtalet spekuleras i att ha kostat Real Madrid upp till 30 miljoner. Den franska vänsterryggen hade tidigare blivit intresserad av FC Barcelona, ​​liksom Diego Simeone efter en mycket framgångsrik lånestavning på Deportivo Alaves.


Hernandez presenterade konsekvent bra resultat och lyckades till och med nå Copa del Rey-finalen mot Barcelona, ​​där han fick denna vackra frispark: Detta har verkligen varit en kontroversiell sommar för den upp och kommande vänsterbacken. Efter att ha gått AWOL på det franska U-20-laget i ett försök att tvinga sig in i det spanska landslaget, gick Theo med i sitt team 'scrosstown rivaler utan att ens göra en officiell debut med sitt ursprungliga lag! Atletico Madrid gjorde allt för att hålla sin framtida vänsterback. Förra säsongen, efter allvarligt intresse från Pep Guardiola och Manchester City, erbjöd Atletico Theo Hernandez en förlängning som var tänkt att hålla honom med Rojiblancos fram till 2021.


Det höjde också hans frisläppsklausul från 6m till 24m. Allt tycktes peka på att Theo stannade hos fotbollströjor Atletico tills överförings rykten började cirkla om att han pressade på att flytta till Bernabeu. Han avslutade en medicin för Los Blancos innan säsongen var ännu över, till stor besvikelse för Atletis fans. Det hindrade inte Atletico från att försöka avskräcka honom från att flytta. Simeone försökte erbjuda honom en startroll nästa säsong, och de gick till och med för att skjuta upp överföringen genom att göra anspråk på de medel som Real Madrid har överfört klubben inte hade gått igenom. Tack och lov bör allt drama vara slut nu när affären har slutförts.


 DeclanDou maglie calcio poco prezzo LuisaHend
Logged

Stop by my web blog :: fotbollströjor
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!