My Community
October 18, 2019, 11:37:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Johnnie fotbollströjor SLQAnnma För alla som är förnuftiga bör ironin i denna position vara så kras  (Read 7 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
NancyYoung
Full Member
***
Posts: 146

My name is Ferdinand Erickson but everybody calls me Ferdinand. I'm from Great Britain. I'm studying at the university (2nd year) and I play the Viola for 5 years. Usually I choose songs from the famous films :D. I have two brothers. I like Cre


View Profile
« on: October 09, 2019, 06:08:07 PM »

Johnnie fotbollströjor LaurelJo
För alla som är förnuftiga bör ironin i denna position vara så kraschande uppenbar att den inte kräver någon utarbetande. Det är bara en annan version av den årliga vallmo-raden i Premier League. Den fotbollströjor verkligen smaklösa förolämpningen mot krigsdöden eller dödslägren använder dem som en tomt i den engelska fotbollsberättelsen. Det minskar uppoffret som du påverkar för att ära eller det otänkbara lidande du påverkar för att avsky till minsta nivåer. Dessa syntetiska rader handlar inte om respekt. De är fotbollströjor inget annat än ett annat sätt att berätta samma småsinnade historia som vissa människor alltid berättar om fotbollsspelare, vilket är att de är så självupptagna att de saknar något perspektiv.


 HassieBeg Maglia Calcio arsenal GiseleSch
Logged

Here is my website :: fotbollströjor
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!