My Community
November 16, 2019, 02:00:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Aurelio fotbollströjor Ebonypbc Lorenzo Insigne bakhöll The Royal Whites med ett tidigt mål i den 8  (Read 23 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
SherrylWal
Full Member
***
Posts: 148

I'm a 43 years old, married and working at the college (Law). In my free time I try to learn Danish. I have been there and look forward to go there sometime near future. I like to read, preferably on my kindle. I like to watch The Vampire Diaries


View Profile
« on: October 11, 2019, 06:34:58 AM »

Aurelio fotbollströjor MalloryQ
Lorenzo Insigne bakhöll The Royal Whites med ett tidigt mål i den 8: e minuten. Men Real Madrid lyckades svara eftertryckligt genom att göra 3 mål och inte tillåta Napoli någonstans nära Keylor Navas. Ahmed Genina berättar om de tre största takeaways från Reals 3-1-seger i första etappen i Champions League-omgången på 16: MADRID SPANIEN - 15 FEBRUARI: Toni Kroos av Real Madrid firar när han får sitt andra mål under UEFA Champions League-omgången av 16 första benmatch mellan Real Madrid CF och SSC Napoli på Estadio Santiago Bernabeu den 15 februari 2017 i Madrid, Spanien . (Foto av Gonzalo Arroyo Moreno / Getty Images) Det är ingen som förnekar att Benzemas framträdande idag var en underbar syn för Madridistas.


Om han håller sig på rätt väg kommer Benzema att vara av stort värde under de kommande veckorna, fotbollströjor eftersom Madrid redo sig själva inför Valencia och Napoli båda hemifrån. Under den andra halvan piskade Ronaldo ett supersmart kors som alla Real-spelare lätt kunde ha tagit upp. Ändå fanns det inte en enda spelare från Los Blancos korrekt placerad i rutan. Det var som om de alla väntade på att någon annan skulle komma in och göra poäng själv. Trots att han spelar mycket bra idag är Benzema skylden för en sådan chans som slösas bort, eftersom han trots allt är lagets anfallare. Bara för att Ronaldo får den största delen av mål varje säsong betyder det inte att Benzema inte har någon skyldighet att göra poäng när Ronaldo inte är i rutan och väntar på en chans att slå.


Andra spelare att skylla på är James och i mycket mindre grad Sergio Ramos, Casemiro och Toni Kroos. Naturligtvis skulle det vara okänsligt att be om alla dessa spelare att vara i rutan samtidigt bara på grund av ett kors, men ändå borde det ha vänt 2-3 spelare på det. Ronaldo som använder sin skicklighet i andra aspekter än att springa och göra poäng kan vara ett dödligt vapen för laget. Det är sant när man beaktar att Ronaldos individuella farokrafter motsätter sig försvar för att koncentrera sig på honom mer än någon annan spelare. Detta i gengäld lyfter trycket från resten av Madrids spelare, vilket vanligtvis ger dem enklare chanser att göra poäng.


Långt borta är de dagar då Ronaldos norm var att spåra tillbaka. Med detta i åtanke använde Carlo Ancelotti både Angel fotbollströjor Di Maria och James Rodriguez som vänstervingare (åtminstone delvis) under sin tid i Madrid. Idag blev det mycket uppenbart att denna taktik har mycket avgörande fördelar för laget. Ronaldo måste komma in i rutan ofta för att få fler chanser att göra mål. Ancelottis taktik tillät Ronaldo att komma in i mitten utan att lämna en vinge bokstavligen tom. Detta förhindrade oppositionens försvarslinje från att hålla sin bredd i schack. Som ett resultat fördömde det också oppositionen från att överbelasta sin låda för att snuffa ut rymden eller få överlägsenhet i attacker, särskilt kors.


För närvarande, när laget försöker sträcka försvar, när Ronaldo kommer in i mitten, gör Marcelo vänsterarbetsbelastningen på egen hand. Problemet bakom detta är att under hela matchen blir Marcelo utmattad och spårar inte tillbaka ordentligt. För att inte tala om att Marcelo främst är problematisk när man spårar tillbaka. Ancelotti fixade detta problem med en vänsterkant, som skiftade till mitten, med en mittfältare som täckte för Marcelo, som avancerade till vänster för att hålla oppositionen sträckt. Annars utnyttjade den kantlinjen den vänstra flanken på egen hand, med Marcelo som inte behövde gå så högt upp på planen.


 http://afrasena.ir/component/k2/itemlist/user/21548.html OuidaCani Katherina
Logged

Here is my blog post fotbollströjor
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!