My Community
November 13, 2019, 06:02:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News:
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Leif fotballdrakter ClydeCas I likhet med forrige kamp i semifinalen hadde Navas veldig lite å gjør  (Read 25 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
RayHammett
Newbie
*
Posts: 27

I'm a 33 years old and working at the college (Architecture, Art, and Planning). In my free time I learn Hindi. I have been there and look forward to returning anytime soon. I like to read, preferably on my beloved Kindle. I like to watch Supernat


View Profile
« on: October 11, 2019, 01:33:33 PM »

Leif fotballdrakter EulahFre
I likhet med forrige kamp i semifinalen hadde Navas veldig lite å gjøre i denne kampen. Costa Rican ble testet mer i sin evne til å fordele ballen tilbake til lagkameratene enn å måtte stoppe ballen fra å gå i nettet hans. Grêmio hadde bare ett skudd som hele spillet ikke en gang var fotballdrakter oppmålt som på mål. Spanjolen hadde ikke testet mye i sin defensive slutt, og hadde friheten til å skyve opp og utnytte venstre flanke når det var mulig. Carvajal hadde 2 ordentlige skudd på mål, men dessverre ble begge stoppet av Grêmios forsvar. Det var flott å se ham tilbake i full gang for denne finalen. Franskmannen var like fersk som en baguette rett ut av ovnen.


Han var redd og kontrollert, og han ble ikke fanget, og veldig lite kritikk kunne komme med ham på en så fantastisk natt for Real Madrid. Varane galopperte oppoverfeltet flere ganger og så en trussel ut da han klarte å heade ballen mot mål, og testet Grêmios keeper. Kapteinen fotballdrakter var tilbake i aksjon og denne gangen uten karbonfibermasken hans. Det ryktes at han hadde tatt smertestillende for å spille spillet, da han nevnte at han ikke ville gå glipp av en finale for noe. Ramos var kommanderende for backline og var kapteinen som Madrid trengte for å vinne pokalen. Etter å ha fullført de fire bakerste var brasilianske, Marcelo, som var på bensinpedalen fra start.


 FranBooth fotbollströjor JoieOakle
Logged

Here is my website :: fotballdrakter
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!